Tijdens deze masterclass leren we je over leiderschap! Wat is het? Hoe kijk jij ernaar? We doen een greep in verschillende leiderschapstheorieën, je maakt een aanzet tot een eigen leiderschapsmissie en je krijgt handvatten om het leiderschap in jouw organisatie nog meer naar je toe te trekken. Zodat je meer impact kunt maken.

  • Leer over leiderschap en ontdek hoe je je eigen leider wordt!
  • Zet jezelf aan tot actie en kom tevoorschijn.
  • Wees nieuwsgierig naar jezelf en anderen.
  • Reik uit in plaats van stap uit.

Module 1: Inzicht in leiderschap

Wat hebben dienend en situationeel leiderschap met elkaar te maken? Wat is integraal leiderschap en hoe helpt jou dit om vorm te geven aan je eigen leiderschap. Welke kwaliteiten heb je nodig als leider?

Module 2: Jezelf en je team leiden

Echt jezelf worden is teamsport. Wat is de rol van anderen in jouw leiderschap? Leer over de gewoontes, habits, van effectieve leiders. Hoe kun je elkaar liften, spiegelen, versterken en helpen. Leer van verschillen en onderzoek hoe jouw eigen kernwaarden kunnen dienen als een dagelijks kompas.

Module 3: Leiderschap vanuit jouw rol in de organisatie

Omarm je macht, speel ermee en deel het met anderen. Leer over het belang van veerkracht en commitment en creëer een lonkend perspectief. Maak concrete afspraken met jezelf. Werk progressiegericht.

 

Cursusoverzicht

Module 1 – Visies op leiderschap 01:00:00
Module 2 – Jezelf en je team leiden 00:00:00
Module 3 – Leiderschap vanuit jouw rol in de organisatie 00:00:00

Reviews

5

5
3 beoordelingen
  • 5 Sterren3
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0
  1. Inspirerende masterclass

    5

    Op een heldere en fijne manier de beginselen van nieuwsgierig leiderschap uitgelegd. Dank aan Loekie en Anne voor deze inspirerende masterclass!
    – Tim Limpens – eigenaar Met Fysie Fysiotherapie

  2. Compact en handson

    5

    De compacte hands on modules waren leerzaam en confronterend. Dank Loekie en Anne voor de vruchtbare bodem om mijn leiderschap verder op te ontwikkelen.
    – Has Cornelissen – bestuurder LEAP Nederland

  3. Heel leerzaam! Lekker in mijn eigen tempo.

    5

    Deze masterclass bracht me bewustzijn in wie ik ben en dat dat zeker oké is. Maar voor mijn team mag ik een betere versie van mezelf worden, door duidelijker te zijn. Meer kaders te bieden, dat helpt Iedereen. Ik deed de masterclass in de avond waardoor ik lekker in mijn eigen tempo aan de slag kon. Heel leerzaam!

    Ngoc Luu, owner at HỘi AnH

top
© 2024 LAColibri - Powered by Maatos

Stel Menus in in het Admin Paneel